Belsimpel

Snelle afhandeling van contract en levering van de telefoon. Netjes met tracking code etc etc.

Op tijd geleverd en netjes verpakt.

Nadat mijn telefoon, ondanks specificaties (Cat S60) niet waterdicht bleek begon meer dan 4 maanden ellende met Belsimpel:

Om een lang verhaal kort te houden:
- 1e keer retour: na 1 maand het NIET gerepareerde toestel terug (zonder melding dat er niets was gedaan)
- 2e keer retour: een ogenschijnlijk nieuw toestel retour, maar al snel bleek touch screen defect; blijkt achteraf een refurbished toestel, waarschijnlijk slecht gerepareerd
- 3e keer retour: ik zou een NIEUW toestel krijgen, maar ontvang een week na toezegging een geswapped toestel met butsen in de achterkant en andere gebruiksporen. Niet geaccepteerd
- 4e keer retour: Winkel de mogelijkheid geboden om nogmaals een echt nieuw toestel te leveren (geen vertrouwen in reparatiecentrum van Cat) een alternatief toestel of koop ongedaan.

Na talloze loze toezeggingen (1 tot 3 werkdagen, standaard uitspraak van Belsimpel medewerkers, wordt maar zelden waargemaakt) en elke keer weer een andere medewerker (student?) die de eerdere communicatie niet las of soms verkeerde productinformatie gaf maar zeker geen toezeggingen deed is Belsimpel uiteindelijk op mijn voorstel ingegaan om een ander (nieuw) toestel te leveren NADAT ik ze in gebreke had gesteld en ze eerst geprobeerd hadden een ander demo (lees: gebruikt) toestel van bijna de helft van de waarde te leveren.

Het alternatieve toestel was meer dan 160 euro (>35%) goedkoper dan mijn originele telefoon. Dat verschil wilde Belsimpel uiteindelijk tegemoet komen in de zin dat ik voor 30 euro accessoires uit mocht zoeken. De reden dat ik daarmee akkoord ben gegaan is omdat ik zo snel mogelijk verlost wil zijn van Belsimpel. Hun motto maken ze voor de helft waar: tot het uiterste... alleen niet voor mij <sigh>.

Ik hoop voor klanten van Belsimpel dat ze geen aanspraak op service of reparatie hoeven te doen!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops