ToneControl.nl

GoPro Hero 5 Black via Bol.com via Tonecontrol besteld. Op de betaling, verzending en verpakking niets aan te merken. Dit was prima in orde (ook gewoon de volgende dag in huis). Aftersales is echter een grote uitblinker!

Levering zoals te verwachten valt. Volgende dag in huis, grote kartonnen doos met meerdere luchtzakken om de GoPro te beschermen. Prima in orde.

5 sterren zonder twijfel. Ik had via bol.com de GoPro Hero 5 besteld omdat Tonecontrol een van de goedkopere adressen was. Helaas voor mij kwam binnen een week de Media Markt met de BTW actie op de proppen, waarna hij daar alsnog 50 euro goedkoper was. Tonecontrol heeft wel een soort van Laagste Prijs Garantie op de site staan, dus ik denk ik bel even. Na een paar telefoontjes en uitzoekwerk, was de conclusie dat ze mij geen geld konden teruggeven wegens de aankoop via Bol (logisch), maar als ik nog wat nodig had, dan kon ik daar korting op krijgen. Toevallig geen DJ equipment meer nodig, maar nog wel de duikbehuizing voor de 5. Tonecontrol is gewoon een officiele GoPro dealer, dus ondanks dat deze behuizing niet op de site stond kon deze gewoon besteld worden. Na weer een beetje uitzoekwerk kon ik hier een fikse korting op krijgen en heb ik het uiteraard gedaan. Naar mijn mening een goed voorbeeld hoe je met je klanten omgaat. Kijken wat kan in plaats van niet kan en persoonlijk en vlot contact is ook altijd prettig. Hulde!

Conclusie: super netjes, want in principe hoefde Tonecontrol niets voor mij te betekenen i.v.m. de Media Markt actie, maar dit hebben ze toch gedaan! Dus nogmaals super bedankt (ik zal maar geen namen noemen?) :)

Scorekaart voor ToneControl.nl

Webshop Keurmerk