Megekko

Bestel normaal vaak bij Megekko, zowel zakelijk als prive alleen de laatste tijd gaat het vaak mis.

Bestelling worden fout geleverd, missende keys bij videokaarten en vooral ergenis numero uno is levertijden die niet kloppen.

Als je er bij de leverancier voldoende voorraad is verwacht ik dat wel tijdig binnen zal zijn en niet telkens vertraagd wat nu vaak het verhaal is. Daarnaast moet ik erachter nagaan als het product niet op tijd geleverd is in plaats van actief informeren dat het product niet op tijd aankomt.

Toch maar weer is kijken naar een ander helaas.

Levertijden kloppen de laatste tijd niet helaas, gebeurt toch de laatste bestellingen dat het ipv 2 werkdagen het er 4 worden. Met alle begrip van dien kan het een keer gebeuren maar niet 3x op een rij.

Communicatie is snel via email, helaas geen telefoonnummer.

Edit: Product op zakelijk adres besteld maar als consument gekocht. Product terug willen sturen word deze afgewezen omdat men zegt dat het een zakelijke aankoop is geweest. Ik pak de factuur erbij waarop duidelijk staat dat het als consument is aangeschaft. Geen gehoor. Jammer dit, gaat nog een dingetje worden.

Scorekaart voor Megekko