Hi-Fi Corner

Heb meerdere bestellingen gedaan bij dit bedrijf, overall is het pirma. Ze reageren snel en geven een duidelijk en goed advies. Ook zijn ze niet gericht op het voorstellen van de duurste producten.

Verzending is prima, producten zijn goed beschermd.

Mijn laatste bestelling heb ik besteld aan de hand van advies van een medewerker. Hij had me verteld dat ik de Sennheiser 569 kon bestellen en thuis kon uitproberen. Aangezien ik het een mooi product vond en graag wilde horen hoe hij klonk had ik hem dus meteen besteld. Een dag later bekijk ik nog eens grondig de website en daar stond dus mooi bij dat een koptelefoon NIET geprobeerd kan worden. Meteen een chat geopend en had toevallig dezelfde medewerker, deze gaf toen ook meteen aan dat hij fout zat.

Aangezien ik deze bestelling alleen maar geplaatst hebt op aanraden en woorden van de medewerker vroeg ik of ze iets van een compensatie konden bieden, met bijvoorbeeld retourkosten voor hun rekening nemen. Ze konden en wilde helemaal niets voor me doen. Ik zit nu dus met de kosten opgescheept voor het retourneren, terwijl zij fout zaten...

Zoals ik zei, het bedrijf is in principe wel oké, maar hierdoor ben ik meteen helemaal klaar met ze.

Scorekaart voor Hi-Fi Corner