Doublepoint

Recent een subwoofer gekocht bij Doublepoint. Het artikel had ik elders goedkoper gezien dus gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie + 5% extra korting. In totaal 2x een verzoek ingediend via het website formulier maar daar werd niet op gereageerd. Vervolgens een mail er achteraan gestuurd en na (in totaal) 3 dagen is mijn verzoek op de korting geaccepteerd. Keurig een mail gekregen met de kortingscode. De prijs van het artikel wordt overigens niet in de webshop aangepast maar zit verwerkt in de kortingscode. De bestelling vóór 17u besteld want de volgende dag zou het dan in huis zijn. Voor de rest is de website duidelijk alsook de randvoorwaarden voor de laagste prijsgarantie. Alle gangbare betaalopties zijn aanwezig en boven de €50 zijn de verzendkosten gratis. Ze hebben ook een thuiswinkelwaarborg.

Helaas was het artikel niet de volgende dag in huis (op een vrijdag besteld). Gelijk na het weekend een mailtje gestuurd om de status van de bestelling op te vragen. Het artikel dat ze op voorraad hadden bleek beschadigd te zijn zodoende hadden ze een nieuwe besteld bij de leverancier. Deze zou dinsdag binnenkomen en dan woensdag bezorgd worden. In de eerste plaats netjes dat ze dit controleren echter hebben zij de klant hier niet over geïnformeerd dat de bestelling vertraagd was. Dinsdagmiddag een mail gekregen met verzendbevestiging en trackingcode van DHL. Uiteindelijk heb ik woensdag het artikel ontvangen die door de fabrikant al goed beschermd verpakt was.

Ik heb geen vervelende ervaring overgehouden aan de klantenservice. Er wordt netjes gereageerd op mailtjes. Dit onderdeel zou echter meer sterren krijgen als er vlotter gereageerd wordt en de klant informatie ontvangt over vertraging van de bestelling. Ik heb geen ervaring met retourzendingen o.i.d. echter geven ze op de site aan (en zijn ze wettelijk verplicht bij kopen op afstand) dat er 14 dagen bedenktijd op zit.

Scorekaart voor Doublepoint