Dinsdag gebeld over een moederbord met de vraag of het zeker geleverd kon worden op vrijdag de 24ste. Dat was geen probleem. Dus wij bedrijf inschakelen voor vrijdag die voor ons een server zouden bouwen.
Dacht vandaag, ik ga toch even kijken bij azerty omdat ik nog geen bericht heb ontvangen over de verzending. Staat er ineens 10+ werkdagen.
Dus bellen met Azerty, en je hebt gewoon een houten bek. Ja we kunnen er niks aan doen. Weet je Azerty, Als persoon zou ik zo anders reageren . Geef toch de voorkeur om er zakelijk op te reageren, dit kunnen jullie niet maken. Wij bellen nog speciaal hiervoor om het goed in te plannen. Door jullie staan wij nu voor een betonnen muur. We hebben ook dat bedrijf moeten afbellen.
Jullie gaan echt letterlijk achteruit. Dit is al voor ons de 2de keer dat we met jullie voor verassingen komen te staan.
Waardeloos dit, echt waardeloos.
Welke verzending, op Azerty vertrouwen en bouwen....Nee wij willen dat niet meer doen. Wil je zekerheid en je belt, dan komt alles goed. Puntje bij paaltje heb je een houtenbek.
KlantenserviceCompleet waardeloos. Je houd er ook geen goed gevoel aan over.
Beste Aksoy, dank voor uw review, onze excuses voor het ongemak! Graag zoeken we voor u uit wat er precies misgegaan is. Er wordt in de loop van de dag even telefonisch contact met u opgenomen om deze kwestie met u te bespreken.