Hoewel Max ICT mindere beoordelingen hier op Tweakers heeft, wilde ik toch een gokje wagen met de Corsair Vengeance 400W. Max ICT had de laagste prijs (scheelde bijna 10 euro), en hij zou binnen 1-3 dagen geleverd kunnen worden. Ik had geen haast, dus ik vond dat ik ze wel een kans kon geven.
Uiteindelijk gisteren besteld, vandaag binnen. Dit had ik niet verwacht. 1-3 werkdagen, en de beoordelingen hier op Tweakers? Ik had minstens 3 dagen verwacht. In mijn geval was er dus niets minder waar.
Product pagina op Max ICT van mijn gekocht product:
Mijn Conclusie:
Hoewel ik nog steeds huiverig zou zijn om te bestellen bij MAx ICT als er een webshop dezelfde prijs zou hanteren, heb ik een goede ervaring gehad. Ik kan ik me in dit specifiek geval niet vinden in de algemene beoordeling hier op Tweakers.
Uitstekend verpakt. Grote doos omheen waar het origineel waarschijnlijk 4x in zou passen, tot op de nok toe gevuld met opvulsnippers. Top!
KlantenserviceHad nog even gevraagd hoe lang het ongeveer ging duren, binnen een paar uur had ik een mailtje dat ze het gingen navragen bij de leverancier. Uiteindelijk kreeg ik het pakketje 2u na de reply van Max ICT al binnen, dus het was niet benodigd.