Coolblue.nl

Toch nog maar even een review over mijn bestellingen, door vakantie en verhuizen geen tijd voor gehad. Ik schrok toen ook wel een beetje van de klantenservice.

De skibril was goed verpakt met luchtkussens in een blauwe Coolblue doos.

Ik had een skibril besteld voor €0 en de volgende dag keurig gekregen. Paar uren later werd ik gebeld dat ik een skibril had ontvangen voor €0. Dit was volgens hun niet de bedoeling en ik moest hem maar terug sturen of houden voor €100, €39 korting volgens hun, want de prijs was normaal €139. Ik zei ja maar ik heb de skibril al ontvangen. Volgens hun konden ze de skibril alsnog terug eisen omdat het om een prijsfout ging. Ik werd best wel een beetje behandeld als een soort van crimineel. Ze begonnen ook al een beetje te dreigen met een deurwaarder als ik de skibril niet ging terug ging sturen. Ik heb op het laatst maar gezegt dat ze hem zelf maar ophalen, want ik ga er geen moeite voor doen. Vooral op deze manier had ik geen zin om naar het postkantoor te gaan.

Trouwens tegen een vriend van mij, die ook had besteld zeiden ze in een mail dat de skibril niet in hun assortiment zat. Toch raar dat ik er wel één eventjes had.

"Vandaag heeft u het volgende besteld: OAKLEY WIND JACKET 2.0 WHITE + PRIZM SAPPHIRE IRIDIUM LENS. Dit product bevindt zich echter niet in ons assortiment en had daarom ook een prijs van 0 euro. Door een fout is dit alsnog op onze site geplaatst en heeft u een bestelling hiervoor geplaatst zonder ervoor te betalen. Logischerwijs zal deze order dan ook geannuleerd worden.

Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze winkels."

Hey!

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om uw feedback achter te laten. We schrikken hier een beetje van! Dit hebben wij niet eerder gehoord. Het klopt wel dat wij geen producten voor €0,- kunnen aanbieden. Dit is een prijsfout geweest. We willen het wel heel graag voor je nakijken. Wilt u zo vriendelijk zijn om per mail het ordernummer en een kleine toelichting te versturen naar: geenglimlach@coolblue.nl?

Groeten,
Coolblue