Prima website, met zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Het zoek filter zou wat uitgebreider mogen. Ook vind je op hun site producten terug die niet in iedere electro zaak te vinden zijn, zoals de humax 4k schermen.
VerzendingOok de verzending was bij mij prima geregeld. 2 dagen had ik de tv thuis, wat natuurlijk zeer netjes is aangezien hofma een externe transporteur moet inschakelen voor de grote formaten.
KlantenserviceIk ben zeer te spreken over de service van deze zaak.
Ik had een oled tv bij hofma gekocht, waar helaas een defect aan was.
Jammer, maar kan gebeuren.
5 jaar geleden had ik ook ongeveer zoiets aan de hand met een samsung 55f8000 die ik bij electro weerts in maastricht had gekocht.
3 reparaties en maanden verder werd eindelijk mijn kapotte samsung vervangen door selectro en weerts had al die tijd 0 service verleend.
Dus ik zag het alweer gebeuren bij de oled tv.
Mailtje naar hofma gestuurd met foto´s van het defect en in eerste instantie hadden ze het mailtje gemist.
Toen ikzelf kontakt met hun opnam werd hiervoor excuses aangeboden en ze gingen het probleem bij LG voorleggen.
Dus ik dacht dat gaat zeker een maand duren en ik moet zelf weer overal achteraan gaan lopen.
Nou, binnen een week had hofma het geregeld hoor.
Ze kwamen de tv diezelfde week nog omruilen.
Toen ik vroeg of het ook mogelijk was om een nieuwer model op sturen, kreeg ik van hofma ook nog een zeer correct aanbod.
En zoals afgesproken werd de tv ook netjes omgeruild.
Complimenten voor hofma, zulke service vind je bijna nergens meer!