Via ideal makkelijk heeft bijna iedereen dus niet bijzonder. Misschien later een keer PayPal toevoegen
Verzendinggoed
KlantenserviceMoederbord gekocht, blijkt oude bios (3maanden oud) welke processor niet ondersteund, dan krijg je als mededeling wij leveren met oude bios want zo krijgen wij ze en wij kunnen deze niet updaten omdat ze dan niet als nieuw verkocht kunnen worden. hopend u voldoende te hebben geïnformeerd. Met andere worden helaas pindakaas en zoek het verder maar uit. Totaal geen oplossing aandragen zoals meneer vervelend, als u even langs komt updaten wij het voor u.!!!
Wel eerst nog een 100km ritje om het geheugen om te ruilen voor 2 keer zo duur omdat dacht dat het hieraan lag.
Als je dan ervaring en review op hun site schrijft wordt hij weer weggehaald , dus ja dan maar op alle andere plekken.
Dit was dus echt wel de laatste keer dat ik hier besteld heb. Service level is onder het vriespunt.
----------- (fabrikant Asrock heeft wel super geholpen met super service om het bios op goede niveau te krijgen, dus service bestaat wel, alleen niet bij de winkel waar je het koopt)