Max ICT B.V.

Over het algemeen is dit proces precies wat je verwacht. Je ziet het product, met juiste informatie, goede prijs die voor minder gangbare producten vaak onder de prijs zit bij andere winkels. Als je weet wat je koopt en de levertijd is direct (vaak toch een paar werkdagen ook al staat er direct) dan zul je weinig problemen hebben met deze winkel.

Hier gaat het al fout. Product is niet op voorraad bij deze partij zelf. Heeft nauwelijks voorraad, maar bij een andere partij. MaxICT besteld het product elders en laat het via hen naar jou toe komen. Als je iets de volgende dag in huis wil hebben kan je beter ergens anders bestellen.

Hier begonnen de problemen. Nog voor de verzending kwam ik erachter dat ik een verkeerd product heb gekocht. Omdat het een zakelijke bestelling betreft gelden er andere regels. Restock kosten van hun leverancier van 30% aankoop bedrag. Dit is een behoorlijke fout. Zelfs voordat een product is verzonden werd dit gerekend. Klantenservice is via de mail en telefoon bereikbaar, maar naarmate het contact vordert loopt ook de wachttijd op. Helaas pas later de reviews gelezen en helaas aansluiten in de rij bij de slechte reviews. Bedenk je goed of je zaken wilt doen met MaxICT. Helaas niet zo flexibel als andere partijen.
Jammer genoeg is de RMA nog niet voltooid. Veel mensen wachten erg lang op de geretourneerde kosten. Ik hoop dat dit snel gaat.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops