Kamera Express

Mijn beoordeling mag als eerlijk aanschouwd worden: ik vul immers niet zo snel een beoordeling in. Het feit dat ik hierdoor kans maak op €500 shoptegoed, heeft me ertoe aangezet dit toch te doen.

Deze week zag ik een goede cameratas aan een héél mooie promoprijs op de site. Omdat ik niet graag via internet iets koop, besloot ik naar de winkel in Wilrijk te gaan. Dit echter zonder hen eerst te bellen. Daar aangekomen, bleek dat de tas niet meer voorradig was, en helaas: de promoprijs was er ook niet meer. Dit alles vond ik absoluut niet de fout van de winkel: ik had immers zelf besloten te wachten om eerst naar de winkel te kunnen gaan.

Toch heeft men besloten om mij de tas te verkopen aan de promoprijs + deze gratis aan huis te laten leveren. Kijk, zoiets noem ik service! Ik kocht nog een polarisatiefilter, waarbij de ik de uitleg er zomaar bovenop kreeg. Commercieel en professioneel dus!

Scorekaart voor Kamera Express