2a3 dagen Levertijd is bij Azerty een blijkbaar een rekbaar begrip. Inmiddels zit ik al meer dan een week te wachten op mijn (blijkbaar complexe) levering van 1 set geheugen en een CPU maar na 4x gebeld en inmiddels 8 e mails en talloze inhoudsloze excuses heb ik nog steeds niets ontvangen en gooit men ook nog eens factuur en aflever adres door elkaar.
Loze beloftes en welwillend personeel kan niet voorkomen dat ik hier de meest waardeloze webshop ervaring heb OOIT, de order ga anuleren en ik per direct mijn geld terug wil. (m.a.w. het laatste woord is hier nog niet over gezegd)
2a3 werkdagen betekent dus NIET LEVERBAAR.
Na eerste 4 pogingen minimaal 10 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn, op mijn mails werd namelijk totaal niet gereageerd.
Blijkt dus geheugen niet leverbaar, en geen alternatief vooradig. Maar het zou echt echt echt woensdag (4 dagen na bestelling) binnen komen. Op donderdag blijkt ook dat een loze belofte. Weer bellen en dan maar voor een minder type geheugen Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2A2400C16 maar wel op voorraad.
Nahja dan gaat blijkbaar de order mis, en wordt alleen de CPU afgestuurd, of toch alleen het geheugen en ook nog eens naar het verkeerde adres.
Als je dan belt om opheldering zijn de mensen die er over gaan al naar huis, wil men niet even hen op mobiel bellen (ondanks de toezeggingen die gedaan zijn) en moet ik maar bij een andere webshop bestellen, en krijg ik MISSCHIEN mijn geld terug als AZERTY de pakketten terug hebben ontvangen, maar men eigenlijk zelf ook niet weet wat ze nu wel of niet gestuurd hebben.
Ik zeg TOP zaak .. men doet maar een beetje en als er iets mis gaat rotzooien ze gewoon verder door en de klant .. acht die heeft toch al betaald die kan naar zijn centen fluiten ..
Eens maar NOOIT MEER !!
[edit 1 dag later]
Inmiddels heb ik nu 2 orders, waarvan 1 met CPU en Geheugen en 1 met alleen geheugen. Beiden beweert men van dat ze verstuurd zijn, echter kan ik maar van 1 zending (met alleen geheugen) de track and trace terug vinden bij PostNL (andere zending is niet aangeleverd aldus PostNL).
Ook heb ik alleen een factuur ontvangen van de order met alleen het geheugen.
Kortom hoewel men beweerd 2 pakjes (geheugen en CPU apart) te hebben verzonden, heb ik alleen een factuur (en dus garantie bewijs wat men nadrukkelijk beweerd in de mail met de factuur) van het geheugen.
Dit is dus opeenvolgende fout nummer 4 !
Na 1 week (7 dagen) zeker 5 e mails en 3 telefoontjes verder (als men uberhaupt al opneemt want bereikbaar is men niet) en de belofte dat alles ECHT in orde is krijg ik 4 uur later weer een mail: "Daar ben ik weer.
Ik heb vandaag je order aangepast maar nu lijkt deze niet goed door het systeem zijn overgenomen.
De cpu lijkt alleen verzonden te zijn maar wordt voor je uitgezocht.
Voor de zekerheid heb ik een 2de setje geheugen in bestelling gezet.
Het kan zijn dat ik deze dan nog los na stuur vandaag.
Dan ben je even op de hoogte"
Echter wat deze behulpzame account manager vergeet is dat ik een ANDER factuur adres heb dan aflever adres. Ik vind dit prima terug op de website maar blijkbaar gaan dit soort detail voorbij aan Azerty.
Morgen ben ik gewoon op mijn werk en kan ik dus niet thuis wachten om te tekenen voor de verzekerde verzending. En dan 8 dagen na bestelling van 2 items (CPU & Geheugen) waarvan alvolgens de website de CPU direct en het geheugen direct leverbaar zou zijn heb ik NOG NIETS !!
Geheugen wat ik wilde (Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16R) blijkt ondanks op de website staat Online Ruim voorradig totaal niet leverbaar te zijn.
2a3 werkdagen betekent dus NIET LEVERBAAR.
Eens maar NOOIT MEER !!
[edit 1 dag later]
3 Sterren toch nog voor de klantenservice.
Zowel een account manager als een dame van de administratie die begrijpen dat een en ander niet netjes is verlopen en hebben binnen 3 uur mijn geld teruggeboekt op mijn rekening.
Dat was wel het minste, maar men heeft in ieder geval woord gehouden en hun best gedaan om dat goed te laten verlopen.
Maar over de verdere gang van zaken heb ik geen goed woord over, dit heeft me uiteindelijk teveel tijd gekost en zit ik nog steeds zonder geheugen en CPU.