Max ICT B.V.

Koop hier nooit wat!
Op 15-1 4 geheugenkaarten besteld. Levering volgens de site was 1-3 werkdagen.
Op 18-1 contact gezocht, de levering was per ongeluk niet doorgegeven aan de fabrikant. En momenteel kon de fabrikant ook niet aangeven wanneer ze wel konden leveren. Daarop mijn bestelling geannuleerd en deze werd per email bevestigd. De dag erop kreeg ik nog een mail dat de leverancier tot onbepaalde tijd niet kon leveren.
In de daarop volgende dagen werd echter dagelijks het product geupdate op de site. Er zouden nog 223 op voorraad zijn, de dag erop nog 362, de dag daarna zelfs over de 400. En de levertijd bleef staan op 1-3 werkdagen.
Op 25-1 weer contact gehad. Ik had mijn geld nog niet terug ontvangen. Werd verzekerd dat dit binnen twee dagen op mijn rekening zou staan.
Twee dagen later: mail en DHL voor de deur. ze komen het product leveren. Ik weiger en heb wederom contact. Foutje, de annulering vergeten door te geven aan de leverancier. Mijn stornering wordt vastgehouden totdat het pakketje weer terug is bij de leverancier.
Een week later, bevestiging dat de leverancier het pakketje weer terug heeft en dat ze overgaan tot stornering.
Maar op 8-2 nog steeds geen geld terug. Opnieuw contact, en wederom excuses en 'over een paar dagen heeft u echt uw geld terug'. Daar ga ik niet mee akkoord. Pas na dreigen met juridische stappen wordt er wel snel gewerkt en nog geen 12 uur later staat het eindelijk dan weer op mijn rekening.

Had pas na mijn bestelling de reviews van anderen gelezen. Veel zijn er negatief. Helaas de mijne ook. Dit is typisch zo'n bedrijf dat aan dropshipping doet, maar dit niet meldt aan zijn klanten. En zodra een klant 'moeilijk' gaat doen - bestelling wijzigen of annuleren - dan stapelen de fouten op en is de klant de dupe. Dus bespaar jezelf soortgelijke ellende en ga naar een andere webwinkel die wél op tijd levert en wél zijn afspraken nakomt.

Maxict levert niet vanuit eigen magazijn, maar via externe leveranciers. Hierdoor kloppen de leverindicaties niet. Zij zijn afhankelijk van die leveranciers, maar melden dit niet op hun site. Mijn verzending ging via een Montfoorts bedrijfje die DHL had ingezet. Over de staat van het pakket kan ik niets zeggen, ik heb deze niet in handen gehad omdat ik het aan de deur weigerde.

Zeer slechte communicatie. Ze beloven je probleem op te lossen, maar 'vergeten' daarna een bestelling te annuleren of om een creditering uit te zetten. Je moet er telkens zelf achteraan. Ze wijzen je fijntjes op hun regels en proberen deze zo lang mogelijk uit te buiten. Pas na dreigen met klare taal en juridische stappen wordt er actie ondernomen. Maar een oprechte 'sorry' of een tegemoetkoming, die krijg je niet.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops