De website is prima, het is een beetje apart dat je extra moet betalen voor iDeal betalingen. Het viel me op dat je zelfs extra moet betalen als je het product wil afhalen. Beetje vreemd.
VerzendingVerzending was goed ingepakt en netjes bezorgd. Ik verwacht niet dat het er de volgende dag is, maar ik een product dat volgens de website gewoon op voorraad is zou er naar mijn mening maximaal 2 dagen over mogen doen.
De informatie voorziening was matig: Op een gegeven moment stond op de website dat ze geen verder informatie zouden geven over de levering. De volgende dag kreeg ik toch een mail dat de verzending verstuurd was.
De tablet die ik heb besteld was de Xoro Pad 8w4 pro 32gb. Prima tablet, maar de Windows 10 installatie op de tablet is alleen in het Duits.
Ik heb (twee weken geleden) een mail gestuurd om de mensen van Max ICT in te lichten, met de tip om op de website te vermelden dat het om een Duits-talige tablet gaat. Tot op heden heb ik geen reactie gekregen op mijn mail, en ook is de vermelding op de website niet aangepast.