Belsimpel

Zondag 5-2 twee telefoons besteld welke op voorraad zijn volgens de website. Ma 6-2 staan deze nog steeds op voorraad maar in mijn bestelling staan ze eerst als "verwacht op 6-2"en eind van de middag op "verwacht op 7-2". Na bellen over de vage status "Goh, dat is raar" (en bewijs (screenprints) moeten overleggen wordt de site aangepast. En er wordt gezegd (en gemaild) dat ze het echt 7-2 weer verwachten en dat ik het woensdag in huis kan verwachten. Nu (7-2) staat mijn bestelling op "verwacht 10-2". Volgens Belsimpel wordt de "voorraad" op de site pas aangepast als er langer dan 24 uur geen voorraad is. Grote nadeel is dan dat dit soort zaken pas bij de klant bekend worden gemaakt NADAT de betaling binnen is. Dit verschijnsel zie ik bij steeds meer (vroeger goede) hardware leveranciers gebruikt worden waarbij het cancellen van de bestelling meestal zorgt dat je een maand moet wachten op je geld. "Want de betalingsrun is maar eens per maand..." Gaan ze ondertussen over de kop ben je dus je geld kwijt. Voor mij riekt het naar oplichterij. Mij zijn ze na deze actie in elk geval kwijt als klant.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops