Bij het zoeken naar werkgeheugen voor in mijn nieuwe build, kwam ik uit bij Megekko. De voordelige prijs maar vooral de snelle verzending waren doorslaggevend. Een overzichtelijke site waar ik zonder enkele moeite de bestelling en betaling via Ideal heb gedaan.
VerzendingDe bestelling heb ik op zaterdagmiddag gedaan en omdat er een levering op maandag werd beloofd was ook dit een groot 'selling point' voor mij om bij Megekko te bestellen. Op zondagavond een bevestiging gekregen dat het pakket was aangemeld bij PostNL. Vanaf s'ochtends vroeg was het pakket keurig te volgen via de PostNL app. Het pakket is keurig op tijd geleverd. Supersnel en zoals beloofd. Hier kunnen een aantal andere webshops nog wat van leren, wat betreft beloftes omtrent levertijden.
Ook de verpakking was meer dan afdoende, waar anderen misschien een brievenbuspakje zullen gebruiken, kwam dit werkgeheugen in een doos van redelijk formaat, omgeven door luchtzakken. Keurig en met zorg verzonden, wat naar mijn mening ook wel mag met een bestelling van ruim 120 euro.
Goed gedaan Megekko, mijn complimenten! Kortom een aanrader!
Eerder al een mail gestuurd of ik het betreffende werkgeheugen met een acceptgiro kon betalen/ achteraf betalen. Dit zit niet in hun beleid, zowel particulier als zakelijk is dit niet mogelijk. Duidelijk, ik had binnen een uur een mail terug. Dat vind ik keurig.