Veel producten, al wordt het allemaal wel steeds minder. Tevens ook niet zo heel goedkoop als dat ze beweren. Vaak ben je duurder uit dan als je verder zoekt. Wat betreft films heeft MM een monopolie positie in Utrecht en dit buiten ze dan ook flink uit met belachelijke prijzen. Soms zijn producten refurbished en geven ze dit niet aan; ze worden als nieuw verkocht. Dit heb ik met een muis gehad die duidelijk al gebruikt was, maar als nieuw werd verkocht. Schandalige misleiding van de Media Markt. Vaak staan er producten op de website die niet in de winkel te vinden of te krijgen zijn. Ook dit wordt niet aangegeven. Erg slecht allemaal.
KlantenserviceIk wilde een film kopen die ik elders goedkoper had gezien. Volgens de algemene voorwaarden van Media Markt kun je dit dan aangeven en dan krijg je 'm voor dezelfde, of een lagere prijs. De medewerker had duidelijk geen zin om dit op te zoeken en gaf mij te kennen dat ik 'm dan maar daar moest gaan halen. Toen ik hem vroeg wat dit voor een antwoord was kreeg ik als reactie dat hij wel wat beters te doen had, waarna hij gewoon wegliep.