Hi-Fi Corner

Nadat mijn vader en zwager al lovend waren over de service en het assortiment, moest ik er toch ook maar aan toe geven.
Super Service!!!

Ik had meerdere keren contact gehad met HIFI Corner. Eerst luisteren in de winkel, waarbij ze totaal niet mij iets probeerden aan te smeren. Ze gaven mij informatie over hoe en waar ik moest gaan zoeken voor een geluidsbeleving naar mijn/onze smaak.
Daarna flink het internet afgezocht naar de juiste koopjes, maar al gauw bleek dat HIFI de enige goede optie was. Flink wat gechat met de zaak, maar ook daar stonden ze mij correct te woord en gaven zij genoeg informatie over mijn nog aan te schaffen HIFI materiaal. Opeens zag ik dat Coolblue de speakers die ik wenste aan te schaffen goedkoper waren dan die bij HIFI, alleen waren ze (nog) niet op voorraad. Even bellen met Ron (achternaam onbekend en mag ook niet vermeld worden zie ik) en hij stond me keurig te woord. We moesten even onderhandelen, maar al gauw waren we het eens over de prijs en kunnen wij genieten van ons geluid en hebben we weer een goede ervaring met HIFI Corner. Voor geluid en service de beste plek!!

Scorekaart voor Hi-Fi Corner