DectDirect.NL

Levertijd verliep zoals aangegeven op de website, helaas kreeg ik een alternatief model opgestuurd waardoor ik mijn verkoop heb geannuleerd.

Woensdag heb ik twee keer een RB941-2nD besteld. Vrijdag middag ontving ik twee keer een RB941-2nD-TC (+TC). Dit alternatieve model staat apart vermeld op de website en is geen synoniem. Het verschil zit in ieder geval in de plastic zijkanten die in mijn situatie alleen maar in de weg zitten, ik ben alleen geïnteresseerd in de ethernet over IP functionaliteit. Helaas kon ik het plastic niet verwijderen. Ik heb het product dan ook niet verder uitgepakt en alles netjes in de doos laten zitten.

Aangezien ik dit product zaterdag nodig had heb ik direct na ontvangst contact opgenomen met DectDirect. Daar kwam ik in eerste instantie niet verder omdat de medewerker mij wilde doorverwijzen naar de persoon die over de retouren ging, die op dat moment niet beschikbaar was. Er werd vervolgens aangeboden mij terug te bellen, dat was prima.

Na circa 30 minuten heb ik RB941-2nD bij een andere winkel besteld (ik had immers haast en wist niet of de winkel uberhaupt wel kon leveren en het was vrijdag middag na 15:00). Na 51 minuten werd ik zoals afgesproken teruggebeld. Daar werd mij in eerste instantie een verzendlabel aangeboden in combinatie met het opsturen van het juiste product. Dat laatste hoefde echter niet meer aangezien ik net daarvoor het product al ergens anders had besteld.

Ik vind het jammer dat ik het verkeerde product kreeg maar het is verder netjes opgepakt. De retourmedewerker vond het jammer dat ik ondertussen ergens anders had besteld. Volgende keer beter (hoop ik?)!

(Voor 5 sterren was het iets te veel 'kan gebeuren' en wat te weinig 'oops'. Ik zit er natuurlijk ook niet op te wachten dat ik moet nabestellen en naar het postkantoor moet om dingen terug te sturen).

Scorekaart voor DectDirect.NL