Goede en snelle service, klantvriendelijk, groot assortiment en scherpe prijzen, alles waar een bedrijf aan moet voldoen maar wat vaak niet haalbaar is. Bij Kamera Express weten ze wel aan deze eisen te voldoen. Wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind is dat je geen Chinese spullen krijgt. Bij sommige winkels verkopen ze apparatuur waar niet eens een Nederlandse handleiding/menu van het product bij zit. Kamera Express gaat mee met de tijd zowel met de producten als de service die zij aanbieden, denk hieraan bijvoorbeeld aan hun snelle verzending. Daarom koop ik al mijn fotografie benodigdheden bij Kamera Express online en in de winkel (Arnhem Superstore) voor wanneer ik wat meer uitleg nodig heb. Toppers! En speciale dank aan Kevin, onlangs weer wat spullen aangeschaft in Arnhem, ik ben er ontzettend blij mee, dankjewel!
VerzendingAls je 's avonds laat ineens bedenkt dat je morgen iets nodig hebt (ik ben zo'n persoon hihi) en dat je het de volgende dag gewoon kosteloos in huis hebt. En niet te vergeten: je kunt het nu zelfs op dezelfde dag in huis hebben. Dat noem ik nou SERVICE!
KlantenserviceWat kan ik hier toelichten? Je wordt in de winkel vrij snel & klantvriendelijk geholpen, aan de telefoon hebben ze maar een half woord nodig en ze regelen het al voor je. Dit vind ik tegenwoordig zo belangrijk, geen opdringerig gevoel, eerlijk en aanpakken. You got it all!