Plasmavisie

Mijn slechtste internet aankoop ervaring ooit!
Plasmavisie NIET doen,
weet niet wat het verschil is, maar je krijgt voor Oost Europa gefabriceerde TV's en niet voor de Benelux, ik kreeg een 8001 ipv de bestelde en op de site vermelde 8000, op de Samsung site hebben ze het nergens over de 8001 Serie.
Je moet achter je bestelling aan bellen, dan komt er een gedeelte,
en de rest hoor je nooit meer wat van, zou ook nog een Soundbar geleverd krijgen,
heb extra garantie besteld, nooit wat van gehoord,
na weken niets gehoord over wat ik nog zou krijgen.
Bestel gewoon bij een normaal bedrijf voor iets meer,
als bij deze waardeloze internet toko!
Doe er uw voordeel mee!

Edit: correctie het is een 8002, om precies te zijn UE49KS8002TXXH

Precies dezelfde TV? Er zit helemaal geen normale afstandsbediening bij, alleen een Smart AB wat voor oost Europa dus normaal schijnt te zijn,
maar ik zag hier op Tweakers dat er ook een normale bij zou zitten, bij jullie dus niet.

Snel geleverd zegt u?
Heb na tel. contact op 3 Januari besteld, alles zou er binnen 1 week zijn,
op 12 Jan. met jullie gebeld, toen konden jullie mijn bestelling niet eens vinden op naam, adres of woonplaats, pas toen jullie zochten op de 8000 (dus niet 8002) kwam die tevoorschijn in het systeem, en had ik het meeste de dag erna, de Soundbar zou een paar dagen later, na het weekend komen,
daarna nooit meer iets van jullie vernomen, op een review reageren jullie binnen een etmaal.

Toen ook nog is bleek dat de soundbarbeugel (Vogel 1250) die volgens jullie zou passen op de door mij bestelde soundbar (Samsung HW-K650)
niet de juiste was, was ik het helemaal zat,
dat in combinatie met, geen normale AB, vreemde typenr TV 8002 (zelfs Samsung en Google kennen hem niet), levertijd, communicatie, extra garantie.
Ja dan voel ik me dus waardeloos behandeld, en is het mijn slechtste internet aankoop ervaring.

De TV is trouwens perfect, super beeld!

Beste, De 8001 kennen wij niet. Deze bestaat ook niet. Alle toestellen van Samsung komen uit Oost-Europa. De fabriek staat in Slowakije. Er komt maar 1 model uit de fabriek. Er zijn geen verschillende modellen van de KS8000 die gemaakt worden. Wel zijn er verschillende distribiteurs codes en dat zal u bedoelen. Op de doos staat ook ks8000 serie. Indien u een Nederlandse distribiteurscode zou willen achterop de tv dan betaald u ook de adviesprijs voor de tv in Nederland helaas. Exact dezelfde tv voor veel meer geld. Al onze toestellen die wij leveren zijn enkel geschikt voor de Nederlandse markt en werken niet in het buitenland. U heeft een TV met bijv. Ziggo en ook alle Nederlandse Apps en 2 jaar garantie. Wij hebben, toen u besteld had, contact met u gehad aan de telefoon en wij mochten alles leveren alvast. De soundbar was niet leverbaar op dat moment en toen hebben wij ook verteld dat als de soundbar geleverd is wij dan pas de garantie uitbreidingen voor de tv en de soundbar zouden invoeren en dat deze wat langere levertijd zou hebben. Nu noemt u ons helaas waardeloos terwijl wij de gehele bestelling op de soundbar na vlot geleverd hebben en u verteld hebben over de extra garantie.

Het Plasmavisie team

Beste, wat wij dan niet snappen is om even telefonisch contact met ons op te nemen en over deze klachten te praten ipv gelijk een slechte review. Wij zijn er om dingen uit te leggen en op te lossen naar de klant zijn tevredenheid. Dat heeft u dus niet gedaan. En zoals eerder vermeld heeft u een tv enkel geschikt voor de NL markt.

Het Plasmavisie team

Scorekaart voor Plasmavisie