MediaMarkt

Ik afgelopen vrijdag in de Outlet store een DJI Phantom 3 battery besteld. Alles ging goed, factuur met track & trace binnen.

De volgende dag ging ik de track and trace code controleren. Niet te vinden bij PostNL en heb ze gemaild.

Volgens hun is de betaling niet doorgekomen, ze konden helaas geen nieuwe betaal opdracht sturen. Maar wees gerust.... binnen 48 uur staat hij weer op de site. U raadt het al.... zonder de BTW korting.

Klinkt wel heel erg als onder een opdracht uit willen komen. Ik heb hem maar besteld. De € 98 voor de batterij is ook goedkoop maar het is misleiding/lokkertje of welke benaming je er ook aan mag geven.

Ik heb vandaag gebeld met de servicedesk, dat de batterij nu toch weer op de site staat en hoe ik aan mijn factuur kan voldoen. En ja hoor.... ik kon gewoon opnieuw bestellen. De oude factuur was niet te voldoen.
Het bedrag dat van mijn creditcard is afgeschreven is, kon worden teruggestort. Dus nu voor de outlet prijs zonder die BTW korting heb ik hem besteld.

Edit: klacht op klachtenkompas gezet en ze hebben gereageerd. Ik wordt gecompenseerd. Jammer dat hier geen schuifje staat voor het oplossen van problemen. Klantenservice is bagger, after sales is goed. Dus beoordeling verbeterd.

Scorekaart voor MediaMarkt