Viking Direct

Nadat de betaling verricht was faalde de website van Vikingdirect er in om mijn bestelling als betaald aan te merken.
De betaling was gedaan, dit was ook zichtbaar op mijn rekening.
Echter stonden de artikelen nog gewoon in mijn winkelmandje en leek het alsof het betaalproces niet eens gestart was.

Ik heb het product uiteindelijk gehad op de 3e werkdag, dit na 3 maal duidelijk te hebben gemaakt dat ik het graag wilde annuleren omdat ik mijn sd kaartjes wel elders zou kopen, ik heb dus nu sd kaartjes waar ik (nog) geen doel voor heb.

Het lijkt wel alsof je niet bestaat voor deze mensen.
Ik opende meteen een livechat nadat mijn order was mis gegaan. Die vertelde mij echter dat ik een mailtje moest sturen (waarom er dan uberhaubt een livechat is, is mij een raadsel).
Ik stuur dus een mail en ontvang meteen 30 minuten later een mail terug! (Op zich netjes).
Hier in stond echter dat de betaling voor hun nog niet zichtbaar was en ze vroegen om het bedrag waar het om ging.
Hierop heb ik een screenshot gestuurd van de afschrijving die had plaatsgevonden.
Daarna heb ik daar geen reactie meer op gehad.
Ik belde in het weekend (de bestelling deed ik op vrijdag ochtend) naar Vikingdirect om te vragen of alles nou goed gaat maar deze mevrouw kan mij helaas niet helpen en verzoekt mij om maar weer een mail te sturen want die zou dan meteen na het weekend behandeld worden.
Zo gezegd zo gedaan (mail gestuurd met een annuleringsverzoek omdat ik het inmiddels zat was) maar helaas is daar ook niet op gereageerd en krijg ik als enige vandaag (dinsdag) een mail met excuses dat het zo lang geduurd heeft en dat de boel al is aangekomen en er door mij of mijn vrouw getekend was! Hier ben ik nog het meest woest om omdat dit gewoon gelogen is. Het pakje is wel bezorgd maar wij waren allebei aan het werk op het moment van bezorgen en dus niet thuis! Het pakje paste gewoon door de brievenbus en er hoefde dus niet voor getekend te worden.
Ik wens niet tegen gelogen te worden dus ik zal ook niets meer bestellen bij deze zaak en zal het ook zeker niet aanraden.

Scorekaart voor Viking Direct