Sinds enkele jaren ben ik "vaste klant" bij CameraTools. Groot pluspunt vind ik dat ze behalve een webshop ook een fysieke winkel hebben, waar je terecht kunt met vragen en dingen in de winkel kunt uitproberen. Ik word altijd vriendelijk geholpen, men neemt de tijd voor je, desgewenst met een kopje koffie er bij. De ondersteuning door CameraTools vind ik zeer goed, men probeert je niks "aan te praten", maar je krijgt een eerlijk (aankoop-)advies.
Ik kreeg uitgebreide uitleg over de gewenste Fuji XT-1 camera, kreeg nog wat nuttige tips (een extra handgreep en extra accu bleek toch wel zeer handig). Gelukkig had men ook een tweedehands handgreepje "op de plank" dat scheelde bijna de helft met een nieuw exemplaar! Al met al ben ik dik tevreden over CameraTools en met mijn nieuwe camera.
De camera die ik deze keer kocht was beperkt in voorraad, maar met een telefoontje vooraf werd de camera keurig (vrijblijvend!) voor mij apart gelegd. Ik moet toch wel een klein uurtje rijden naar Apeldoorn, dan is het prettig dat zo'n camera voorradig is. Ik heb de camera zelf opgehaald.
KlantenserviceDe service heb ik tot nog toe (bij een ander product) slechts één keer nodig gehad, maar het defecte product werd destijds (binnen de garantietermijn) omgeruild voor een nieuw exemplaar. Prima geregeld!