Coolblue.nl

Rot winkel waar als je iets hebt gekocht ze je niet meer willen helpen. De enige oplossing die zij kunnen vinden is: je krijgt korting op een vervangend product. Daarnaast is Coolblue vaak een stuk duurder als {-naam verwijderd-} of andere sites.

De smoes van Coolblue: Onze service is beter en daar betaal je voor! Nou ik kan je 1 ding vertellen en dat is dat de service echt bagger is.

Verzending was wel top. Daar blijft het ook bij.. Maar PostNL heeft zijn werk goed gedaan.

Ik ben van mijn draadloze headset de USB stick kwijt geraakt. Razer kan deze niet vervangen omdat zij deze niet los maken. Razer heeft daarom in een mail aangegeven dat ik bij Coolblue moet zijn om mijn headset in te wisselen voor een nieuwe.

Razer geeft duidelijk aan dat ik de headset kan inruilen voor een nieuwe ondanks ik een onderdeel ben kwijtgeraakt. Dit komt omdat zij simpelweg de USB niet los maken.

Ik heb de mail van Razer doorgestuurd naar Coolblue als bevestiging dat zij mijn headset naar Razer kunnen opsturen voor een nieuwe zodat ik een vervangend product krijg.

Helaas blijft Coolblue weigeren mee te werken. ZIj willen mijn headset niet aanemen ondanks Razer heeft aangegeven dat zij dit moeten doen.

De enige optie die Coolblue geeft: KOOP EEN NIEUWE HEADSET MET KORTING.

TLDR: Coolblue wilt mijn headset niet omruilen omdat zij geld aan me willen verdienen.

Ik heb trouwens een stuk of 12 mails gestuurd en 10 Facebook berichten.

Beste meneer Koopman,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen. Zoals we ook op Facebook al hebben aangegeven heeft Razer u doorverwezen naar ons, omdat wij uw aanspraakpunt zijn voor garantiekwesties, maar het kwijtraken van een onderdeel is geen garantiekwestie. Daarom kunnen we uw verzoek tot omruiling niet inwilligen. U geeft zelf ook al aan dat Razer geen losse USB sticks maakt en wij kunnen ze dan ook niet leveren. Helaas kunnen we je hier niet in verder helpen. Om je toch van een werkende headset te voorzien hebben we u een interessante korting op een nieuwe headset voorgesteld. We vinden het jammer dat je dit interpreteert als dat we geld aan je willen verdienen. We willen je juist tegemoet komen omdat we begrijpen dat de situatie vervelend is, maar hier ging je niet mee akkoord en dat is je goed recht. We wensen je nog een fijne avond.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl