Kamera Express

Na mijn bestelling van een Nikon D5500 Body Outlet model, bleek deze toch niet meer voorradig te zijn. Dit werd direct na de ontdekking eerlijk aan mij gemeld. In goed en vlot onderling overleg zijn wij er daarna netjes voor beide partijen naar volle tevredenheid uitgekomen. Kamera Express heeft een zeer vlotte en vooral snelle Klantenservice. Soms al binnen enkele minuten een reactie.

De levering was snel. Omdat ik met een creditcard betaalde was de levering een dag later, maar dat werd ook keurig op de website vermeld.

Scorekaart voor Kamera Express