Medionshop.nl

Shop en levering zijn goed. De servicedesk is onetaalbaar duur 0900 nummer met volgens mij voor consumenten niet toegestane tariefsstelling. De afhandeling van garanties is echter de achilleshiel van dit bedrijf. Pas daarvoor als consument heel goed op. Of beter nog, koop om deze reden geen Medion hardware.

Prima. Niets op aan te merken.

Een klacht met het scherm van de laptop (scheur in plasmalaagl na 2 maanden gebruik wordt per email afgedaan als onoordeelkundig gebruik. De laptop is niet opgevraagd voor onderzoek maar direct garantie afgewezen in de mail. Bellen met de servicedesk van medion nederland kost een vermogen en is verplicht om voor garantie in aanmerking te komen. Uiteindelijk is mijn klacht pas na twee aangetekende brieven en 2 maanden wachten in behandeling genomen en via de mail afgewezen. Er wordt naar garantievoorwaarden verwezen. Die heb ik uiteraard doorgelezen. Maar bij navraag op welk artikel ze zich beroepen in de voorwaarden krijg je dan weer geen antwoord. Conclusie: zorg dat je minimaal een goede rechtsbijstand verzekering hebt als je iets bij Medion koopt. Voor service en garantie ga je die nodig hebben. Shop en aankoop gaan overigens prima en gemakkelijk.

Scorekaart voor Medionshop.nl