Overzichtelijke webshop met goede filtercriteria zodat je snel gevonden hebt wat je zoekt. Als je gevonden hebt wat je zoekt is de bestelling in no time geregeld.
VerzendingWOW! 's Avonds om 22:49 plaatste ik mijn schoen, om 12:21 de volgende dag nam ik het snoepgoed (GTX1070) al in ontvangst! Ik vergelijk het met sinterklaas, omdat hij tot nu toe de enige in mijn leven was die deze prestatie leverde. Sinterklaas bestaat echt, en lijkt dus tegenwoordig aan het roer te staan bij Paradigit!
De verpakking was zeer degelijk, met als vulmiddel/schokdemper gefrommeld karton, wat mijn voorkeur heeft boven die "opgeblazen diepvrieszakken", waarvan de helft vaak onderweg ontploft, en dan dus nutteloos is.
Ik plaatste mijn bestelling bij deze webshop, omdat ik onlangs (voor laptop RAM) vriendelijk en deskundig geholpen werd in de winkel in Eindhoven. Ook oriënterende, algemene vragen omtrent andere hardware werden geduldig en naar tevredenheid beantwoord.
Wat een verademing, na een recente rampzalige klantenservice-ervaring bij een alternateve webshop.