Gewoon goed, eigenlijk wat je van iedere leverancier mag verwachten.
Goede website, duidelijke interface niet zo veel zoekopties als bij Tweakers.net maar in mijn geval ruim voldoende.
Helaas zijn er in twee aparte gevallen problemen geweest met de telefoon (Lumia 950). eerste keer stopte de telefoon er de zelfde dag nog mee. Ik had verwacht dat direct een andere opgestuurd zou worden maar dit was niet het geval.
De tweede keer uitval van de telefoon binnen de garantietermijn, deze keer laat de oplossing meer dan drie weken op zich wachten.
Omdat ik een zakelijke klant gelden blijkbaar andere regels voor wat betreft support.
Ik kreeg de telefoon uiteindelijk terug maar ze hadden de klacht niet kunnen constateren dus is de telefoon weer terug gestuurd zonder oplossing.
Ik heb toen uiteindelijk zelf een andere accu aangeschaft waarna het probleem opgelost was. Paradigit bood aan om een tweede poging te wagen om het probleem te fixen maar dan zou ik weer 3 weken mijn telefoon kwijt zijn. Alleen de accu omruilen zat er niet in.
Het feit dat ze de telefoon terug sturen zonder mijn gecontacteerd te hebben neem ik ze kwalijk, het feit dat ze blijven vasthouden aan de procedures bij een toch al on tevreden klant maakt het e.e.a. niet beter.
Uiteindelijk is een accu van 20 euro op eigen kosten de oplossing , dit vond ik beter dan weer mijn telefoon 3 weken kwijt zijn met alle ergernis van dien.