Megekko

Proces verliep vlekkeloos, het enige wat wat mij betreft beter kon was de relevantie van de gerelateerde producten. Wanneer je een Raspberry Pi besteld, dan zou ik er een adapter, behuizing of een sd kaartje bij verwachten. In mijn geval stond er een een Antistatische Polsband en een König PC Assemblage Toolkit bij, leuk voor full blown PC's, niet voor Pi's.

Twee dagen na levering ontving ik het verzoek om een review achter te laten over de shop op tweakers, ik begrijp dat dit een perfecte manier is om aan feedback te komen om je processen te verbeteren, ik vond de mail ook niet storend overkomen waardoor ik ervoor koos een keer een review achter te laten. Wat van mij wel toegevoegd had mogen worden in die mail was het ordernummer van de desbetreffende order, bestel en lever data staan er in, maar het ordernummer niet. Juist het ordernummer en de besteldatum zijn nodig onder in dit review scherm mocht er een keer iets niet helemaal gegaan zijn zoals verwacht.

Scorekaart voor Megekko