Paradigit

Bedankt voor het schrijven van uw review.

Naar aanleiding van uw verhaal, ben ik opzoek gegaan naar wat er precies gebeurd is omtrent de bestelling van uw Microsoft Surface Pro 3. Allereerst wil ik aangeven dat ik begrijp dat u niet tevreden bent met de afhandeling van uw DOA verzoek. Uiteraard hadden wij u graag een betere oplossing geboden, ook ben ik met u eens dat de doorlooptijd sneller had moeten verlopen.

Helaas was het zo dat wij een tijdelijke vertraging hadden op de doorlooptijd op onze RMA afdeling wegens drukte. Uiteraard hebben wij alles in werk gesteld om dit zo spoedig mogelijk op te lossen, dit is ook gelukt echter kwam dit voor uw verzoek net te laat. Inmiddels heeft u de Microsoft Surface Pro 4 in ontvangst mogen nemen. Ik hoop dat dit product aan uw eisen voldoet.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken.

Luc
Paradigit Webcare