Paradigit

Bedankt voor het schrijven van uw review.

Bovenstaande case is mij bekend en heb ik ook mede in behandeling genomen. Ik ben met u eens dat één en ander niet naar wens is verlopen, hiervoor nogmaals excuses.

Bij het retourneren van een product, vragen wij altijd of deze in de originele verpakking verstuurd wordt. Daar u de verpakking niet meer had, hebben wij u de repackingsfee, zoals ook in onze retourneervoorwaarden beschreven, in rekening gebracht. Dit betreft 10% van het aankoopbedrag. Gezien de kosten van uw aangeschafte laptop, waren deze zeer hoog. Wij hebben uiteindelijk ervoor gekozen dat wij de repackingsfee op ons zouden nemen. Helaas bleek toen dat het door u geretourneerde product niet meer leverbaar was. Nadat wij u hiervan op de hoogte hadden gesteld en met u opzoek zijn gegaan naar een vervangend artikel, bleek dat er geen alternatief artikel beschikbaar was. Om deze reden is de aankoop ongedaan gemaakt en heeft u het betaalde bedrag terug ontvangen. Ook had u nog een laptop sleeve, welke wij ook gecrediteerd hebben.

Onze excuses dat alles niet sneller en beter is doorlopen. Wij hopen dat wij met de uiteindelijke oplossing toch de schade hebben kunnen beperken.

Luc
Paradigit Webcare