Azerty

Ik had twee producten nodig een HDMI male-male kabel en een displayport male naar HDMI female adapter.Tussen de adapter en de kabel moest nodig wat komen vandaar dat ik niet een kabel van Displayport male naar HDMI male heb besteld.

Website was prima in orde en was goed te zoeken, bestellen en betaal bevestiging kwamen prima op tijd.

Levertijd was volgens hun site enkele dagen. Dit bleek in de praktijk 1,5 week te zijn. Op zich geen probleem, maar het is jammer als je net op de hoogte wordt gehouden.

Gezien het kleine producten waren zijn ze in een envelop met noppenfolie verzonden. Het pakket was goed traceerbaar en kwam op tijd.

Na aankomst bestelling bleek er geen Displayport naar HDMI converter in te zitten maar een HDMI naar DVI converter. Erg vervelend, dus had gehoopt dat deze eenvoudig om te ruilen was. Het kan natuurlijk voorkomen dat je per ongeluk het verkeerde product pakt en deze op stuurt.

Contact gehad met klantenservice en ik moest een service aanvraag doen. Toen werd er verteld dat ik eerst het andere product terug moest sturen voordat in een nieuwe kreeg. Vreemde gang van zaken aangezien zij het verkeerde product hebben opgestuurd. Uiteindelijk mocht ik ook eerst het vervangende product bestellen en dit zou dan verrekend worden. De klanten service stelde voor dat ik dit product moest hebben: https://azerty.nl/product...eokabel-displayport--hdmi

Ergens klopt er iets niet; zij maken een knullige fout en in plaats van dat ze proberen het op te lossen maken ze het alleen maar erger. Ik ben niet bereid een nieuw product opnieuw te moeten bestellen en te betalen omdat zij een fout hebben gemaakt en als je dan ook nog een compleet verkeerd product voorstelt als het 'juiste' product, maar ik me af of ze überhaupt weten waar ze het over hebben.

Het mooie is dat ze wel meeleven "Wat jammer dat u de verkeerde adapter ontvangen heeft.", maar excuus voor deze actie heb ik nooit mogen ontvangen.

Ik hoop dat het een goed einde gaat krijgen....

[Update]
Het product bleek niet meer leverbaar te zijn. Ze gaan een vervangend product opsturen welke iets duurder is. Erg fijn dat het zo is afgelopen.

Scorekaart voor Azerty