Alles verliep prima en geheel naar wens.
Dit traject "voelde" echter net wat minder professioneel aan dan toen ik onlangs wat bestelde bij twee andere websites. De website en het bestelproces zijn bij Medion wat "stugger".
Op donderdag besteld. Dezelfde dag een bevestiging per e-mail. Hierin de melding dat een nieuwe e-mail volgt zodra de bestelling werd verzonden.
Op de volgende dag een e-mail met bevestiging dat diezelfde dag verzending plaats zou vinden en dat de bestelling binnen 1 - 3 werkdagen bezorgd zou worden. In deze e-mail tevens de link naar DPD om de status van de verzending te volgen (dit werkte perfect).
Het grote nadeel hiervan is dat men niet direct de exacte dag van levering aan kan geven. Hierdoor ben je gebonden aan huis, tenzij je een nieuwe poging tot afleveren voor lief neemt
De maandag erop is de bestelling rond de middag in goede staat afgeleverd. Pas die ochtend kon ik bij DPD op de website zien dat men ook die dag langs zou komen.
Bij de hierboven benoemde websites weet je bij de bestelbevestiging al wanneer men komt. Bij hen tevens de mogelijkheid om een dag naar wens te kiezen.