MediaMarkt

Mijn laatste 3 bestellingen,
1x op tijd geleverd
1x 2 dagen te laat geleverd.
1x tot op heden nog steeds niet geleverd ondanks meerdere malen email contact met de klantenservice en dan een standaard antwoord terug krijgen dat het product nog niet geleverd is door een computerstoring. Product staat nog steeds op de website dat deze online op voorraad is.
Product is per ideal al reeds betaald.

Meerdere pogingen per mail een status update gevraagd en telkens de melding terugkrijgen dat er een computerstoring is, nu al 6 dagen verder en nog steeds geen status update.
Product is al betaald en de laatste paar dagen al helemaal niets vernomen van de Mediamarkt en er is ook nog steeds geen status update onder mijn bestellingen.

Waar blijft mijn bestelling mediamarkt ?
Product is op voorraad, de betaling is via ideal gedaan en ik heb een mail ontvangen dat de bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt zal worden echter tot op heden nog geen bestelbevestiging.
Hoe kan het dan dat het product nog niet is geleverd, het kan toch niet zo zijn dat die computerstoring al 6 dagen duurt ?

Net gebeld en ze konden nog niets zeggen, ik heb dan ook direct de bestelling telefonisch geannuleerd.

Nu maar hopen dat het bedrag gecrediteerd word al ben ik ben bang dat ze hier ook weer een potje van maken en dat ik erg lang moet wachten op mijn geld.

Ik zal de volgende keer eerst goed nadenken voor ik hier weer bestel......

Scorekaart voor MediaMarkt