Ik schrijf normaal gesproken geen recensies, maar vind deze wel de moeite waard na uitstekend te zijn voorgelicht, goede service en supersnelle levering (zelf op zondag nog, mocht je dat willen).
Na aanvankelijk gekeken te hebben bij de bekende grote winkel met elektronica en een wat twijfelachtige uitleg, heb ik hi fi corner gebeld. Op de vraag waarom zij het zoveel goedkoper kunnen aanbieden kreeg ik een uitstekende uitleg over inkoop en prijzen. En verder een hele goede uitleg over de TV die ik in gedachten had. De voordelen en de nadelen en de eventuele alternatieven. Rustig nemen ze de tijd. Niet opdringerig, informatie nog per mail ontvangen zodat ik het eerst rustig kon bekijken en vergelijken. En het verbaasde mij helemaal toen er een voorstel werd gedaan om een update van de TV aan te bieden voor dezelfde prijs. De TV stond verder als niet op voorraad op de site, maar ze kijken persoonlijk voor je en ik had de TV de volgende dag al in huis. Ongeopende doos en netjes met POSTNL. Super! Zelfs ongevraagd een extra pakketje met schoonmaakdingen voor de TV. Ik ben heel tevreden en zou het zeker aanraden om bij hi fi corner iets te bestellen.
Netjes met POSTNL. De bezorger was heel voorzichtig. Vlot geleverd.