MediaMarkt

Enkele weken geleden een vaatwasser besteld bij de Media Markt. Na wat negatieve verhalen te hebben gehoord vanuit m'n directe omgeving, kan ik me hier nu helaas bij aansluiten: wat een afschuwelijke service.

De vaatwasser werd door 2 overwerkte chagrijnen afgeleverd, die kenbaar maakten dat elke stap teveel was. Even uitpakken was er dus niet bij, dat moest gebeuren nadat ze binnen 5 seconden vertrokken waren. Eenmaal uitgepakt bleek dat er flinke deuken in de vaatwasser zaten. Vanaf dit moment kom je in de carrousel van Media Markt helpdesk..

De service van de Media Markt is echt verschrikkelijk. Zo goed de service in de winkels zelf is, zo beroerd loopt het wanneer je gebruik maakt van de online besteldienst. Het begint met de vaatwasser beschadigt afleveren, daarna ben je goed het bokje. Niet reageren op mailtjes, afspraken niet nakomen, informatie achterhouden, de Media Markt helpdesk maakt het allemaal niet uit. Na anderhalve week van zelf bellen, zelf mailen en uiteindelijk heel erg boos worden, kon de vaatwasser eindelijk geretourneerd worden. Uiteraard wel nadat de retourneer actie niet goed was doorgevoerd, weer een extra middagje voor jan lul wachten tot er iemand op komt dagen.

Ik heb m'n geld terug inmiddels, maar de online besteldienst van de Media Markt ziet mij niet meer terug. Er zijn gelukkig genoeg andere leveranciers die het wel professioneel aanpakken en die voor hetzelfde bedrag de vaatwasser zelfs uitpakken en aansluiten. Na de service van een concurrent te hebben meegemaakt kan ik alleen maar zeggen: even verder kijken dus.

Scorekaart voor MediaMarkt