Door meerdere zeer positieve berichten over Kamera Express ben ik naar deze winkel gegaan om een systeemcamera aan te schaffen. Ik kan mij volledig aansluiten bij die positieve berichten. Voordat ik de winkel inliep had ik mij nog niet uitgebreid ingelezen over de mogelijkheden voor camera's. In de winkel werd ik super geholpen. Ik heb verteld wat ik aan opties wilde voor de camera, na jaren met compact camera's te hebben gewerkt wilde ik dit nu uitgebreider en mooiere foto's kunnen maken. Als leek kon mij natuurlijk van alles worden verteld, maar mijn verhaal werd heel erg serieus genomen en er is mij van alles uitgelegd. De verschillende mogelijkheden, opties en kennis over camera's. Het personeel is zeer professioneel en behulpzaam. Er kwamen een aantal opties (uit het zeer uitgebreide assortiment) naar voren, uiteindelijk ben ik tot de (voor mij) perfecte camera gekomen. Ik nam een pakket met twee lenzen, extra accu, SD-kaart en cameratas. De cameratas uit het pakket was niet groot genoeg voor de gekozen materialen, maar (weer een zeer goede service!!) ik kon een iets grotere tas met dezelfde korting krijgen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en raad ook zeker aan om naar Kamera Express (Rotterdam) te gaan! Met een blije glimlach, mooie camera, goede verzekering en iets legere portemonnee (ze hebben de laagste prijs garantie!!) loop je de deur uit! Doen dus!
KlantenserviceGoede service, uitgebreid assortiment, in de winkel grote kennis over de producten, goede uitgebreide verzekering mogelijk.