GSMWijzer.nl

Heldere prijzen, bij aanklikken keuze direct helder wat het kost, wel of geen verzendkosten etc. Procedure is erg overzichtelijk. Tot en met het betalen toe. Er wordt automatisch een account gegenereerd waar je alles kunt volgen. Track&trace code wordt ook meteen verstuurd naar je mail. Hier kunnen webwinkels een voorbeeld aan nemen.

Verzending via postnl is een nadeel, want dit is in onze ervaring een extreem onbetrouwbare bezorger.

Ervaring met de vorige verzending van deze webshop. PostNl: Wij brengen dit pakje tussen 14:00 en 18:00 uur aan de deur. 13:30 kom ik thuis en ontdek een briefje dat wij helaas niet op het aangegeven tijdstipt thuis waren.

Ook dit keer kwam de bezorger niet in het juiste tijdsbestek, echter was er toevallig wel iemand thuis.

Daarom een slechter cijfer bij verzending, dit ligt echter NIET aan de leverancier. Toch zou ik als webshop voor een andere pakketdienst kiezen.

Maar de webwinkel is top.

P.S. Ik vind de reactie van de webshop overigens ook verbazingwekkend, in positieve zin.

Beste TripleM2011,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat je geen positieve ervaring hebt met de bezorgservice. Wij gaan dit uiteraard doorzetten naar PostNL en nemen dit mee in onze verdere beslissingen.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

GSMwijzer.nl

Scorekaart voor GSMWijzer.nl