Redelijk goedkoop, vaak acties, snel en duidelijke winkel echter stopt het daar dan ook... jammer....... behoorlijk slechte klantenservice, communicatie bestaat niet, formulieren worden naar hun voordeel ingevuld..
Tip: wanneer je iets RMA stuurt, maak fotos en bewaar zo veel mogelijk bewijs!
Er word gerust schade of dergelijke ingevuld wanneer iets er tip top uitziet. Je word gewoon in de maling genomen..
Verzenden gaat snel en duidelijk, goed verpakt, echter wat ik zeer raar vind aan Alternate is dat wanneer je iets RMA stuurt, je dat beter verpakt als Alternate maar er dan word aangegeven dat het 'redelijk was verpakt'.. pardon??? Niet echt netjes naar mijn mening.
KlantenserviceRaken je spullen kwijt, communiceren niet en sturen zomaar iets naar je op zonder dat je daar bericht over ontvangt of er iets word gemeld wat ze hebben gedaan. Dat zie je pas op het formulier in de doos... traag. Duurt erg lang voordat ze jou product uberhaupt hebben aangeraakt..
Jarenlange vaste en trouwe klanten worden niet serieus genomen en conclusies worden getrokken voordat je je verhaal hebt gedaan.
Ik schrijf deze reviews niet omdat mijn ervaring nu slecht is, dit is vaker voorgekomen. Erg slorig voor een bedrijf van deze omvang.. ik wil nooit meer wat van Alternate horen of zien.