MediaMarkt

De aftersales is absoluut dramatisch, verdere uitleg bij "klantenservice" . . . . . .

Zie klantenservice . . . . . . . .

Deze avond ben ik terug gegaan met een product dat binnen de garantie defect is geraakt. Ik heb deze destijds aangeschaft met de zogenaamde 'clubkaart'. De caissière vertelde mij bij de aankoop dat ik de bon niet hoefde te bewaren en dat de kaart mijn garantiebewijs is, handig voor als je 'm kwijt raakt. Als ik die meeneem kan die gebruikt worden als bon.

Na een half jaar bleek dit nodig te zijn en ben ik met het produkt naar de servicebalie gegaan en heb de pas meegenomen.

Eenmaal aan de balie werd mij verteld dat ze niets kunnen met die kaart en dat ik maar naar huis moet gaan en op de site een account moet aanmaken, de bon moet opzoeken, uitprinten en terugkomen. De reden hiervoor was dat hun systeem dit nog niet kon...

Ik heb aangegeven dat ik een account héb en dat ze die zo kunnen opzoeken. Dat mens heeft nota bene een PC met internet voor haar neus en ik wilde haar laten inloggen zodat ze het kan opzoeken, want in het MM systeem kan dat blijkbaar niet.

Dit weigerde ze en ik moest dat thuis maar doen, en dat terwijl ik speciaal naar Zwolle rijd en in hun dure parkeergarage sta waardoor ik qua kosten net zo goed een nieuwe kan kopen dan terug te rijden.

Ik heb gevraagd of ik op 1 van de vele computers daar mijn account even mag intikken zodat ze het bewijs kan zien. Dit werd niet toegestaan.

Uiteindelijk heb ik via de telefoon, met een zeer slechte internetdekking na een half uur prutsen die bon gedownload en kon ik deze tonen en werd het bij de gratie voor waar aangenomen.

Dit is niet het eerste akkefietje met de aftersales van Mediamarkt. Zo heb ik al eens een wasmachine laten bezorgen die serieus beschadigd was (afgebroken frontkap en flinke deuk in de zijkant). Ik zag dit pas toen de bezorger de deur net was uitgelopen. Mediamarkt gaf mij de schuld van de schade en weigerde iets te doen.

Ik heb besloten om Mediamarkt vanaf heden echt links te laten liggen, want het is telkens weer een teleurstelling, maar ik tuinde er vaak tóch weer in als er een actie was.

Vanaf heden stap ik helemaal over op BCC. Daar heb ook garantiekwesties gehad en werd perfect en professioneel geholpen. Niet met een bonnetje in de rij alsof je bij de visboer staat. Mediamarkt is massa geworden en aftersales is maar een vervelend iets voor Mediamarkt wat ze liever zo min mogelijk uitvoeren. Klanten zijn toch maar vervelende mensen.

Scorekaart voor MediaMarkt