Ik ken Kamera Express al heel lang. In 1996 kocht ik daar mijn Minolta spiegelreflex nog in het winkeltje aan huis. Toen was ik al onder indruk van professionele adviezen. En nu anno 2017 is dit nog steeds zo. Ook al is het nu uitgegroeid tot een grote winkelketen met meerdere vestigingen. Ik was weer toe aan een volgende stap. Daar ik wandelen combineer met fotograferen wilde ik kwaliteit gekoppeld aan gebruikers gemak dus geen volle foto tas met zware camera's en lenzen. Gelukkig wisten ze wel raad de techniek had niet stil gestaan. Ik werd deskundig bijgestaan eerst werd er goed geluisterd naar wat ik wilde. Daarna kwamen zij met de voor mij ideale oplossing een systeem camera. Licht, compact en mooie verwisselbare lenzen. Dat wordt genieten en ik ging blij met mijn nieuwe foto uitrusting de winkel, in Capelle aan de IJssel, uit.
VerzendingEr was één toebehoren, de flitser, niet direct op voorraad. Echter werd deze de volgende dag al door Post.nl bezorgd.
KlantenserviceOp één van de toebehoren was een carry back van € 100,00 via de fabrikant alleen was ik vergeten bij welke. Via de chatbox op de website de vraag gesteld. Na doorgeven van mijn ordernummer en naam verkoper kreeg ik het antwoordt dat dit het Olympus objectief betrof. Via website van Olympus de Carry Back geregeld. Super!!