MediaMarkt

Gisteren bestelling geplaatst voor een SEAGATE 2TB USB 3.0 Expansion Portable Drive, ik dacht mooi. Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Na bestelling geplaatst te hebben stond er ook in mijn factuur (voor 22:00, morgen in huis), nu een uurtje later stond er bij het product ineens 2 weken levertijd. En mediamarkt neemt eventjes geen contact op met de klant om hierover te informeren?

Contact opgenomen om mijn bestelling te annuleren, dat ging gelukkig nog wel goed. Nu alleen wachten om te zien of het ook dergelijks binnen 2 a 3 werkdagen mijn geld terug krijg.

Nu bekijk ik even snel de winkel voorraad, en blijkt dat Dordrecht het wel in voorraad heeft. Waarom pakken ze niet 1 van de winkel om op te sturen?

Hoewel het kan gebeuren dat voorraad niet altijd even correct is, vind ik persoonlijk belangrijk dat webshop voorraad altijd up-to-date moet zijn. En als er iets misgaat, communicatie met de klant. En indien mogelijk, verzending van een andere filiaal (Dordrecht) maar blijkbaar doen ze daar niet aan.

Vandaar mijn negatieve review.

Scorekaart voor MediaMarkt