Prachtig beeld voor een hele nette prijs. En zeker de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden, fantastische beeldkwaliteit, mooie kleuren en hele stijlvolle afwerking.Kortom prachtige, grote TV met de nieuwste technologie. Indrukwekkend beeld en voor een smart TV een goede geluidskwaliteit.Makkelijk te installeren geen boekje voor nodig.
Gemakkelijk in gebruik en zeer mooi design.
Het aansluiten van de tv wijst zich allemaal vanzelf uit. Het is ook nog eens een sieraad in je huis. Hoop er jaren lang plezier van te hebben.Ik ga zeker alle mogelijkheden hiervan benutten.
Goed via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling, betaling en verzending. Ik werd keurig geholpen door Hans. Van elke bestelling die ik bij Plasmavisie heb gemaakt, werd elke op tijd geleverd in nette verpakking, alles in orde en geen problemen verder mee gehad. Kortom prima !! Was tevens de goedkoopste aanbieder.
KlantenserviceIk heb nog nooit problemen gehad met de levering en/of betaling. Mocht ik wel problemen hebben ben ik er van overtuigd dat ze ook dit snel en netjes af handelen. Ik ben fan van Plasmavisie. Fijne website, makkelijk zoeken en snel in huis!