Paradigit

Er is niet voldoende toegelicht over de bijgekochte garantie van de laptop. Zo wisten we niet wat we moesten doen

De laptop was bij bestelling snel in de winkel en in handen

Er werd verteld dat het maken van de laptop rond de €200,- zou kosten, echter schrok ik van het bedrag van €550,-. Bijgekochte garantie werd niet goed uitgeled wat precies te doen

Bedankt voor het plaatsen van de review.

Op het moment zich een defect voordoet wat niet binnen garantie valt is dit natuurlijk zeer vervelend. Wij proberen onze klanten dan zo goed mogelijk in te lichten en soms wordt er zelfs voorzichtig een schatting gemaakt van wat de reparatie gaat kosten. In de meeste gevallen doen wij dit laatste niet, de reden hiervoor is omdat zonder goed onderzoek het erg lastig is een goede inschatting van de kosten te maken.

De garantie en diens voorwaarden zijn terug te vinden op onze website. Ondanks dat daar alle informatie welke nodig is te vinden is, blijven het lappen tekst welke soms lastig te doorgronden zijn. Om deze reden raad ik aan om op het moment er zaken onduidelijk zijn met ons telefonisch contact op te nemen. Wij helpen onze klanten graag op het moment iets niet duidelijk is.

Luc
Paradigit Webcare