Belsimpel

De prijs van mijn telefoon was uitstekend, maar de service bij reparatie is uitzonderlijk slecht. Nog niet eerder zo dramatisch meegemaakt.

Het toestel zelf heb ik in de winkel gekocht, maar eerdere ervaringen en ook het versturen van het vervangende toestel was in orde.

De klantenservice is werkelijk abominabel bij reparatie. Initiele reparatie duurde al 2 weken, terwijl de Teleplan service liet zien dat ze het toestel slechts enkele uren in reparatie hadden. Vervolgens kostte het BelSimpel nog eens 2 weken (!) om er achter te komen dat het toestel niet was voorzien van een verzegeling en daarom niet gerepareerd kon worden.

Ondanks dat ze mij dus een ondeugdelijk product geleverd hadden, kostte het aardig wat moeite om een vervangend toestel te krijgen. In plaats van een nieuw toestel, leverden ze een 'outlet toestel', dat volgens hun door een andere klant na 2 dagen terug gestuurd was. Omdat het toestel er OK uit zag, was ik van plan om dit maar te accepteren om van het gedonder af te zijn. Echter, de vingerafdruk scanner bleek kapot te zijn, dus begon het gedonder weer van voor af aan.

In het algemeen is de helpdesk waardeloos, ondanks de zeer ruime openingstijden. De medewerkers kunnen echter niets wat van de gebaande paden afgaat, kunnen 'niets beloven' en alles duurt '1 tot 3 werkdagen'.

Inmiddels zit ik anderhalve maand zonder een goed werkend toestel of zicht op een goede oplossing.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops