Kamera Express

Ik was op zoek naar een nieuwe lens voor mijn fototoestel. Omdat ik nog niet helemaal wist welke ik wilde hebben, ben ik naar de winkel in Capelle a/d IJssel gegaan zodat ik mij door een medewerker kon laten adviseren.
Na het gesprek met de medewerker ben ik op een lens uitgekomen die ruim binnen budget viel, dus geen advies om wat extra euro's aan mij te verdienen maar een advies op basis van mijn wensen.

Helaas bleek vlak voor mij het laatste exemplaar verkocht te zijn. Dit is heel netjes opgelost door deze vanuit een ander filiaal binnen 2 dagen bij mij thuis af te leveren. Ik had hem niet meteen nodig dus voor mij is dit zeer netjes afgehandeld.

Klein minpuntje vond ik alleen dat de winkel wat rommelig oogde. Vooral vitrines met occasions waar verder geen info bij stond en weinig nieuwe spullen. Dit nodigde niet uit om even rond te kijken.

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ik geholpen ben, en zal voor een volgende aankoop dus ook zeker weer terug komen bij kamera-express.

Scorekaart voor Kamera Express