ALTERNATE.nl

Het probleem was niet zozeer bij de bestelling, want als het geld ontvangen is wordt het product verstuurd, maar de afhandeling daarna is waardeloos

Mijn dochter bestelde voor zichzelf de XFX 4GB D5 RX 460 DD. Ik installeerde de kaart en alles leek prima te draaien. Maar daarna begonnen de problemen, eerst haperingen, en toen BSOD's. Op het net vond ik veel gelijksoortige problemen met diverse oplossingen, allemaal geprobeerd, en het leek weer in orde. Helaas begonnen na een paar dagen de problemen weer. De error code gaf aan dat de fout in de grafische kaart zat. Ik heb toen een andere kaart geinstalleerd en alles draaide prima. Kaart naar Alternate gestuurd en die vond inderdaad dit probleem. Echter ipv een afhandeling zoals je verwacht van een dergelijk groot bedrijf stuurden ze de kaart naar de fabrikant, wat volgens hen zeker 4 a 5 weken zal duren. Volgens mij is dit zelfs onwettelijk want zo lijkt het alsof niet zij maar de fabrikant de aansprakelijke partner is. Ik kan alleen maar stellen dat ik NOOIT meer iets bij hen zal bestellen, en kan iedereen afraden dit ooit nog te doen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl