Gladde praatjes en wel willen verkopen maar geen service bieden, voor mij geen BCC weer!!
KlantenserviceVanmiddag een Samsung combimagnetron CE107M-4S/XEN bij BCC gekocht en mij werd geadviseerd om er een Service Plus Polis bij te doen omdat ik het wel eens nodig kon hebben en ze het apparaat bij mij thuis kwamen halen mocht er een defect ontstaan. Zo gezegd zo gedaan, ik heb de magnetron gekocht plus die extra service.
Thuis aangekomen wou ik de magnetron wel eens proberen en had een pizza uit de vriezer gehaald om op te warmen. Na een paar minuten begon de magnetron enorm te stinken en rare geluiden te maken, ik dacht laat ik het nog even aanzien en er bij blijven zodat als het mis gaat ik de stekker er onmiddellijk uit kan trekken. Dit was niet geheel onterecht want kort erna hoorde ik een enorme knal en een steekvlam kwam achter uit het apparaat waar ik enorm van schrok en heb gelijk de stekker uit het stopcontact getrokken om verdere schade te voorkomen..
Dit had heel anders af kunnen lopen als ik er niet bij was geweest wat kon resulteren in brand of erger...
Ik dacht laat ik dan een beroep doen op die fantastische service waar ze zo goed mee kunnen adverteren en als kers op de taart had ik immers een Service Plus Polis afgesloten dus het zat wel snor dacht ik.
Niets was minder waar tot mijn grote verbazing.. Ik heb direct na het incident contact opgenomen met de klantenservice van BCC en mij werd verteld dat ze niets konden doen tenzij ze het apparaat op het filiaal hadden.. Ik heb uitgelegd dat ik alleen een fiets heb en het dus erg moeilijk is met een magnetron achterop naar de andere kant van de stad te komen, ik had toch ook een dure speciale Service Plus Polis afgesloten waar letterlijk op hun website staat vermeld:
"maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht."
Ik kreeg te horen van de klantenservice dat de extra aan huis service uitsluitend voor koelkasten, wasmachines en koel/vries apparaten geld...
Ik vind dit echt ongehoord slechte service want ik weet zeker dat als ik bij Expert dezelfde magnetron had gekocht ze heb ONMIDDELIJK hadden opgehaald want dit mag nooit en te nimmer gebeuren en zeker niet met een nagelnieuw apparaat.... Gelukkig bezit ik over een goed instinct want wat had er kunnen gebeuren als ik NIET in de buurt was...? Op de WC of in mijn schuur of waar dan ook...
Ook vind ik dat de "service" van BCC erg veel te wensen over laat en ik ben van mening dat ze hun slogan van Low pricing, high service moeten veranderen in High pricing, low service...
Ook ben ik enorm teleurgesteld in het merk Samsung.. Dit mag toch niet gebeuren met een nieuw product lijkt mij..? Eerst de Galaxy s7 tab die explodeert en nu exploderende magnetrons... wat volgt, exploderende Smart TV's..?
Aanvulling op mijn klacht:
Ik heb contact gehad met BCC en de magnetron is opgehaald op 04-01-2017 om ongeveer 11:55 zoals afgesproken. Ze hadden begrepen dat ik een andere uit wou zoeken voor dezelfde prijs terwijl ik meerdere malen heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil... Dat kwam nogal knullig over maar achteraf gezien verbaasd het mij ook niets want was immers al bekend met de zeer slechte klantenservice van BCC inmiddels.
Enfin, ik kon mijn geld terug krijgen maar kan alleen gestort worden en dan kan ik het bedrag binnen 10 werkdagen verwachten werd mij vermeld, waarop ik reageer dat het mij te lang duurt en ik wel bereid was naar het filiaal in Leeuwarden te gaan, dat kon ook volgens hun. Ik naar het Filiaal, verhaal uitgelegd en werd mij verteld dat terug gaven hoger dan 100 euro altijd gestort worden en het 10 werkdagen kan duren terwijl ik het WEL in de winkel contant kon betalen... Ik vind dit zeer vreemd en onacceptabel want nu zit ik zonder magnetron en moet ik op hun geld wachten voordat ik een nieuwe kan aanschaffen.. Heb dit meerdere malen aangegeven maar het kan ze blijkbaar niets schelen want krijg steeds het zelfde antwoord: " wij kunnen niets voor u doen meneer"
Iedereen zal nu begrijpen dat ik hier me buik vol van heb en never nooit geen product weer bij BCC zal aanschaffen!!